Weekend bike festival

Ove godine kao i prošle imao sam čast prisustvovati na ovom još mladom ali perspektivnom biciklističkom festivalu i to kao gost tvrtke Chaky.
Festival je bio smješten uz toplice Sveti Martin u istoimenom mjestu, inače jedan vrlo ugodan kraj lijepe naše. Izložbeni prostor popunili su svi renomirani proizvođači bicikala i svi su redom u ponudi imali bicikle za testiranje.
Ja sam testirao cestovne bicikle tvrtke Scott jer sam vrhunski MTB vozio cijelu sezonu pa u principu nisam mogao vidjeti i isprobati nešto bolje :). Usput je i Scott spark 900 RC cijelog vikenda bio na raspolaganju za testiranje zainteresiranim posjetiteljima.
Scott Solace jedan je od 2 modela koje sam isprobao, kao nasljednik endurance linije CR1 (s kojim već dulje vrijeme uživam na asfaltnoj podlozi). Dakle radi se o modelu kojemu je na prvom mjestu udobnost, opremljen je disk kočnicama i za razliku od nekih drgih prihvaća gume do 28mm. Taj bicikl u 25mm gume stvarno jako lijepo upija sitne nepravilnosti na cesti, kočnice nakon 2min navikavanja (jer znatno jače grizu) daju veliku mogućnost regulacije sile kočenja. S druge strane to nije nekakav tenk kojeg je nemoguće pokrenuti i pri tome mekan, čak naprotiv!


Scott export director 
 Drugi bajk je bio Scott Adict, bicikl iz linije ultralaganih bicikala predviđenih za brdske etape. Ovaj bicikl doslovce ne osjetite među nogama pri penjanju na brdio i pri tome vas vuče da stišćete više!
KOM na stravi s ovim je zagarantiran. :)







najbolji i najdraži od svih!
 Nakon službenog dijela predavanja o biciklima i testtnih vožnji uslijedilo je testiranje vina i turistički obilazak Međimurja. Tako smo cijelo poslijepodne uživali u bogatstvu povijesti, gastro i etno ponude Međimurja.

gremo v gorice!!!


kušanje vina


Dodaj naslov


gospodična koja je cijelu godinu bila od iznimne važnosti u feed zonama na utrkama sada se mogla malo opustiti


gazda Joza



površinski izvor nafte! (nisam vjerovao da to postoji u Hrvatskoj)



trio fantastikus
Hvala tvrtki chaky, generalnom zastupnika Scott-a za RH, na jako lijepom i ugodnom vikendu!
Vidimo se dogodine.

Popularni postovi